het begrijpen van je eigen denken
is het einde van al je smart
J. Krishnamurti

Coaching

Waar ben je naar onderweg? Wat wil je? Wat is jouw levensdoel? Waar zit je energie, je vitaliteit? Wanneer stroomt het weer?

Door ruimte te maken voor wat er in je leeft en je te uiten en dat te onderzoeken, creëer je duidelijkheid voor jezelf. Dit proces heeft als doel je “ware zelf” te ontdekken. Hierdoor krijg je duidelijkheid. De vragen verdwijnen en je vindt je eigen rust.

Met de workshops geef je op een creatieve wijze uiting aan jezelf.
We hebben allemaal een creatieve kern, al heb je mogelijk het contact er wat mee verloren. Door jezelf creatief te uiten, in welke vorm dan ook, vergroot je het contact met je oorspronkelijke zelf.
Hierdoor neemt de kwaliteit van je leven toe en ervaar je de wereld als een plek vol vrijheid en ruimte. Huis Aan de Weg is dé plek waar je spelenderwijs kunt onderzoeken wat je denkt, voelt en vindt.

ENNEAGRAM

Het Enneagram is een motivatie-model.  van het Enneagram-model. Het geeft snel duidelijkheid hoe je patroon waarin je zit werkt. Wat het je oplevert en wat het je kost. Wat je drijfveren zijn, en vanuit welke behoeftes je handelt. Het legt de onbewuste patronen die we gebruiken bloot. Hierdoor kun je nieuwe wegen aanleggen ipv steeds de oude te blijven gaan en zo in de bekende valkuilen te blijven stappen.

Door je  motivatie te doorgronden kun je die overstijgen en ben je geen prooi meer van je onbewuste leidraad. Door deze nieuwe zelfkennis kom je tot een nieuwe kijk op jezelf, en ga je nieuwe relaties aan met de wereld. Dit brengt nieuwe mogelijkheden binnen bereik.

 

Voor mezelf was de ontdekking van het Enneagram het grootste cadeau dat ik in mijn leven heb mogen ontvangen. het heeft wel enkele jaren gekost om het uit te pakken en te kunnen hanteren… Met groot plezier wil ik dit met anderen delen.

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

De coaching bedraagt € 50,- per uur of 75,- per 1½ uur consult.
Voor studenten: € 35,- per uur.
Mijn praktijk is gevestigd in de wijk Vogelenbuurt in Utrecht:
Klik hier voor het maken van een afspraak